Tags   

Categories  Боенки

КРЕАТИВНИ БОЕНКИ

Учам да бројам

Учам да бројам-30 ден

 

Целта на оваа книга е децата да научат да бројат и да ги препознаваат броевите од 1-10. Ќе откриете самолепливи сликички во боја кои треба да се залепат на соодветните места.
Откријте ги и пребројте ги нештата на фармата.

 

 

 

 

 

 

 

 

Англиски за најмладите

Англиски за најмладите-30 ден

 

 

 

 

Повеќе од 550 зборови. Поздрави, броеви, предмети.

 

 

 

 

 

 

 

Убаво однесување

Убаво однесување-30ден

 

 

 

 

Што тоа бонтон. Не го “задевајте” носот. Внимавајте да не проголтате некој. Леле ама се вкусни ноктите.

 

 

 

 

 

 

Си играме со животните

Си играме со животните- 30 ден.

 

 

 

Кое животно е највисоко? Што јадат најмногу домашните животни? Кои птици прават гнезда во куќите? Кои животни живеат во шталата?

 

 

 

 

 

 

 

Броенка

Броенка- 30 ден

 

 

 

 

Забавувајте се и учете броеви.

 

 

 

 

 

 

Гатанки

Гатанки- 40 ден

 

 

 

Учење низ игра. 130 гатанки

 

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA Image

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>