БОЕНКИ

КРЕАТИВНИ БОЕНКИ

  Целта на оваа книга е децата да научат да бројат и да ги препознаваат броевите од 1-10. Ќе откриете самолепливи сликички во боја кои треба да се залепат на соодветните места. Откријте ги и пребројте ги нештата на фармата.                         Повеќе од 550 […]

Posted in Боенки | Tagged | Leave a comment
admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA Image

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>